måndag 28 maj 2018

5 saker jag vill uppnå inom 5 år

Jag har aldrig varit den typen som tänkt framåt speciellt långt, och aldrig att jag skulle planera något på förhand. Nu tänkte jag ändå göra ett litet undantag, och på ett kbt-liknande sätt filosofera över hur jag vill och önskar att framtiden ser ut. Det ska jag göra med hjälp av en lista på 5 saker som jag vill uppnå dom kommande 5 åren.

1. Om 5 år vill jag ha full kontroll över min ångest och psykiska ohälsa. Ångesten ska aldrig få eller kunna stoppa mig från att göra saker som jag älskar att göra. Jag vill även att jag har utvecklats som människa och blivit bättre på att hantera mina känslor.

2. Om 5 år vill jag kunna stoltsera med att ha skrivit åtminstone en bok. Jag har redan nu påbörjat processen med att skriva på min första bok, och har ett bra material på gång i mina utkast. Jag tror på att jag kommer att lyckas med drömmen om att skriva en egen bok.

3. Om 5 år hoppas jag att vår familj har växt till sig. Jag önskar också att alla vi får vara friska och må bra. Jag längtar efter att Rasmus blir så stor att han kan följa med mig på fiskeäventyr, precis som jag gjorde med min pappa. Vår framtid ska bli fantastisk!

4. Om 5 år jobbar jag fortfarande med det jag brinner för; att prata och skriva om psykisk ohälsa med mera. Jag ska ha utvecklat mitt varumärke och fått en större synlighet och en större publik än vad jag har idag. Det finns oändliga möjligheter och saker som jag kan göra, men en sak är säker; jag kommer att göra det tills den dagen jag dör.😉

5. Om 5 år är min och min familjs ekonomiska situation så pass stabil att vi inte behöver ha någon stress eller ångest över det. Jag ska genom det jag gör kunna försörja min familj, och förhoppningsvis bor vi i något slags hus i framtiden. Jag ser inga hinder för att det kommer att bli så, och jag kommer att jobba hårt för att det blir så.

Jag återkommer till det här inlägget om exakt 5 år och ser hur mycket som blev som jag ville.😉

Hur blir framtiden, måntro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg

När orden inte räcker till

Okej, låt oss ta det här från början. Vi är alla olika. Vi ser olika ut, tycker om olika saker, tänker olika, känner olika osv.. Det är e...