onsdag 6 juni 2018

Boktips inför semestern

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nextory”

Nu åker vi iväg på en 4 dagars minisemester och bloggen kommer att ta en paus under tiden. Det ska bli så skönt att få slappna av och umgås med familjen på ett annat ställe än här hemma, det behöver vi! :) Jag kommer att uppdatera mitt instagramflöde under semestern, så om ni vill se vad vi hittar på under resan så är det bara att följa mig där.

Innan bloggen tar en välförtjänt paus så tänkte jag lämna er med några boktips, såhär passande inför semestertiderna. Själv är jag ingen bokmal och läser nästan aldrig, men jag lyssnar en hel del på ljudböcker. Det har nästan blivit ett måste för mig att ha en ljudbok eller alternativt en podcast i öronen för att jag ska kunna somna på kvällarna. Dom här titlarna har jag lyssnat på eller lyssnar jag på för tillfället:

1. Omgiven av idioter - Thomas Eriksson

Den här boken har väl redan blivit något av en klassiker i norden. Den handlar helt enkelt om hur olika vi människor beter oss och hur man ska göra för att kunna hantera alla olika typer av människor. Väldigt intressant och läsvärt!

2. Aldrig Ensam - Charlie Eriksson

Det här är kanske den viktigaste boken som skrivits på årtionde. Charlies kamp mot sina självmordstankar och berättelsen om hur han överlevt alla självmordsförsök är tungt men ack så viktigt att läsa om. Den här måste du bara läsa!

3. Kalla mig galen - Christian Dahlström

En riktigt bra och viktig bok om vår kanske största samhällssjukdom, psykisk ohälsa. Det kan drabba vem som helst men ändå är det fortfarande en sån tabu att prata om det. Christian försöker med sin bok att få bort tabun kring ämnet, något som även jag jobbar för. Läs den!

Jag lyssnar på mina ljudböcker på Nextory. Det som är så bra med just Nextory är att du får prova på appen HELT GRATIS i 14 dagar, och du kan avsluta när du vill om du inte är nöjd. Klicka in dig på hemsidan och starta ditt abonemang redan idag, så får du tillgång till böckerna jag tipsade om plus tusentals fler titlar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg

När orden inte räcker till

Okej, låt oss ta det här från början. Vi är alla olika. Vi ser olika ut, tycker om olika saker, tänker olika, känner olika osv.. Det är e...