måndag 28 januari 2019

Dagens gästbloggare; Sandra: "Jag lever i en limbo"

När jag var liten såg människor runt mig som en orolig själ. Jag var ordentlig, duktig i skolan och utforskade på intet sätt såsom ungdomar gör. I tidig vuxenålder flyttade jag utomlands ett år, kom hem, flyttade igen, flydde från saker som jag förträngt. Jag drabbades av min första (identifierad) depression när jag var 22. Totalisolerade mig. Kom upp till ytan igen efter ett år och träffade sen mannen till mina barn, som än idag står vid min sida. Vi blev gravida och med samtida allvarlig sjukdom under graviditet så var åter en ny depression ett faktum efter förlossning. 

Ytterligare en depression efter barn nummer två. Först då hamnade jag hos specialistpsykiatrin, där jag än idag 15 år senare har kontakt. Jag är mycket målmedveten företagsam drivande, har massor av grejer igång samtidigt, ordnar till andra, peppar, stöttar osv.i perioder. Har ett jobb med väldigt mycket ansvar och krav, fokuserar på att hjälpa andra fast jag vet att det är så fel. För tre år sedan fick jag min bipolära diagnos. Jag visste det redan. Men skammen då var så stor. Fortfarande. Få vet. Säkert fler än jag tror. Men jag kan inte förlika mig, svårt att acceptera. 

Jag lever i en limbo, och jag vet att jag är svår att leva med. Dagar finns när jag är helt övertygad om att solen aldrig kommer gå upp igen. Fullständigt nedbruten. När jag ligger på barnens studsmatta och tittar upp på molnen och tänker att det vore en bra plats. Min läkare tycker att jag har en god insikt och självkontroll och att jag har redskap och nätverk för att inte behöva samtalskontakt. Jag vet inte, är i en period där jag är osäker, svag, ambivalent. Där ångesten vaggar mig och allt kan bli en katastrof. Natten är min oro, där jag gråter mina tysta tårar. Känner mig fast, som om jag alltid kommer att må så här.

1 kommentar:

  1. Mitt namn är Jönsson Björkman, form, Kristianstad (Sverige). Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera

Populära inlägg

När orden inte räcker till

Okej, låt oss ta det här från början. Vi är alla olika. Vi ser olika ut, tycker om olika saker, tänker olika, känner olika osv.. Det är e...